Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kako da vratim ženu sebi  (Posjeta: 3354 )
irena
Gost
« Odgovor #45 : Ožujak 06, 2010, 11:17:27 pm »

IRENA BAS MI FALIS PUNO, JAVI MI SE NA MSN. HOCU DA TE CUJEM PRE NEGO STO ODEM NA PUT.
MOLIM TE. LJUBIM TE  Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac Poljubac

milice tu sam ja svako vece al tebe nema aman
Evidentirano

susy
Gost
« Odgovor #46 : Ožujak 06, 2010, 11:52:51 pm »

TU SAM SAD. MA NEMA TE NA MSN Plač
IMAM SVASTA DA TI PRICAM.
FALIS MI PUNO.
KAKO SI SAD TI?
Evidentirano

irena
Gost
« Odgovor #47 : Ožujak 08, 2010, 02:18:47 am »

TU SAM SAD. MA NEMA TE NA MSN Plač
IMAM SVASTA DA TI PRICAM.
FALIS MI PUNO.
KAKO SI SAD TI?

e sreco moja nadam se da ima nesto dobro,izvini draga veceras nisam bila na msn jer smo slavili dan ucitelja pa et malo pre se vratila kuci,nadam se da cemo se naci sutra jer sutra ne radim
Evidentirano

vladocor
Newbie
*

Email
« Odgovor #48 : Ožujak 12, 2010, 07:26:04 am »

Pozdrav svima na forumu !
Ja sam se donekle sabrao i sad razmišljam da odem advokatu da vidim na što imam pravo nakon deset godina zajedničkog života . Još se ništa nije pomaklo na bolje a taj njezin novi čovjek koji ima očito para je još uvijek s njom u stanu....e pa neču dozviliti da on uživa u stvarima koje sam ja kupio.... Pokupit ču što je moje. Neznam jesam li u pravu?Š?Š?Š?

pozdrav za tebe,zao mi je sto ti se ovo desava,al svako lose ima i svoje dobro,a mi ne znamo zasto je sve ovo dobro,ja znam da u braku sve pola-pola,ali kod nas,po zakonu uzima se u obzir,krivac,znaci ko je kriv taj ce izgubiti,a po svemu ovome sto si ti napisao,shvatila sam da je ona kriva,e sad ne kontam,kako si mogao da izadjes iz tvog stana,kako si dopustio da u tvom ulozenom drugu uziva neko  drugi,pa ako je htela ona zivet sa drugim,onda je trebala ona da ide i da pocne zivot snjim,u ovom slucaju ti si ostao  bez icega,sto nije fer,ona je ta koja je izabrala zivot snjim,e sad,ja jedimo mogu da ti kazem,da bori se za ono sto je tvoje,ne dozvoli da te smatra budalom,lako je tom coveku,otme tudju zenu,plus zivi u tudjem stanu,e ne moze,ja na tvom mestu ne bih dozvolila to,kazem ti kod nas prema zakoni izgubi onaj ko je kriv.....bori se druze za tvoje pravo,zelim ti svu srecu ovog sveta,jer bice ti potrebno,a za nju nemam reci,
E ovako stvari stoje...taj stan je njen a ja sam izašao samo zbog toga da naše djete ne doživljava traume zbog eventualnih svađa da sam ostao. Stvari su mi skoro sve kod nje još uvijek. Ja sam otišao sa putnom torbom. Viđam dijete svaki drugi vikend i eventualno dva dana u tijednu kad nema puno za učiti. Sretan sam zbog toga. Koliko čujem ona se uljuljala u neku sigurnost NOVČANU sa tim kretenom. Mislim da ta njihova veza neče dugo trajati. Ja sam najzad našao smještaj a da ne plačam ništa. Čuvam prijatelju stan na neodređeno vrijeme. Večeras sam tamo spavao prvi put. Sad najzad mali i ja možemo spavati i doči kad god hočemo a da se niko ne ljuti. Nisam još bio kod advokata ali namjeravam.
Za sada eto toliko od mene. Hvala na podršci
Evidentirano

vladocor
Newbie
*

Email
« Odgovor #49 : Ožujak 12, 2010, 07:48:36 am »

SVIMA ZAHVALJUJEM NAFORUMU KOJI MI PRUŽAJU PODRŠKU
Evidentirano

irena
Gost
« Odgovor #50 : Ožujak 12, 2010, 07:39:51 pm »

SVIMA ZAHVALJUJEM NAFORUMU KOJI MI PRUŽAJU PODRŠKU

poz drug drago mi je da ti je dobro i da si se napokon nasao sebe i smirio se,vremenom ce biti sve ok najvaznije cuvaj zivce ostalo zavisi od tebe
Evidentirano

scorpio
Gost
« Odgovor #51 : Ožujak 12, 2010, 07:53:58 pm »

E I MENI JE DRAGO DA SI NASO UNUTRASNJI MIR I DA JE SVE OK...PRAVDA JE NEKADA SPORA ALI DOSTIZNA -NE BRINI SVE UVEK DODJE NA SVOJE MESTO...POZDRAV VELIKI!
Evidentirano

irena
Gost
« Odgovor #52 : Ožujak 14, 2010, 11:11:23 pm »

pravda uvek dodje na svoje,suvisne su reci i birige
Evidentirano

vladocor
Newbie
*

Email
« Odgovor #53 : Ožujak 16, 2010, 08:55:56 am »

Ma da nije Vas na forumu....neznam kako bi prošao. Sad se moram boriti za svoja prava pa ču vidjeti. Uglavnom je važno da ne pijem više nikakve tablete za smirenje i da se nisam više zapustio kako sam bio. Čak sam promjenio stil u oblačenju tako da mi mali kad se vidimo kaže : Tata ti si se promjenio...danas si roker sutra panker a trći put si gospodin. Odnosi se na oblačenje jer sam do sad uvijek nosio traper i slično
Možda tako bude bolje
Evidentirano

irena
Gost
« Odgovor #54 : Ožujak 16, 2010, 01:15:25 pm »

Ma da nije Vas na forumu....neznam kako bi prošao. Sad se moram boriti za svoja prava pa ču vidjeti. Uglavnom je važno da ne pijem više nikakve tablete za smirenje i da se nisam više zapustio kako sam bio. Čak sam promjenio stil u oblačenju tako da mi mali kad se vidimo kaže : Tata ti si se promjenio...danas si roker sutra panker a trći put si gospodin. Odnosi se na oblačenje jer sam do sad uvijek nosio traper i slično
Možda tako bude bolje

drago mi je da to cujem,aj zamisli aman sta bih time postigao kad bih pio tablete,zapustio sebe i sve,kad bismo time nesto postigli svi mi bismo tako postupili,ali ne,digni glavu,skupi snagu i kreni dalje,polako al sigurno ces stici do cilja,nemoj misliti da si jedini,svi smo mi patili u zivotu,ali morali smo se dici na noge,upamti to sto ne moze da te unisti,to te ojaca,vidis i sam i dete je video razliku....sretno drug i ne sekiraj se bice bolje,jer samo Bog zna zasto je ovo dobro
Evidentirano

vladocor
Newbie
*

Email
« Odgovor #55 : Lipanj 08, 2010, 06:39:00 am »

Ja sam se totalno smirio i nema više nerviranja... Nitko neče vjerovati ali udala se za čovjeka kojeg zna samo 6 mjeseci samo da joj ne oduzmem dijete jer ne rai još uvijek .
Evidentirano

uplakana
Newbie
*

« Odgovor #56 : Srpanj 19, 2010, 02:43:09 pm »

Ma ona se promjenila u nepuna 2 mjeseca tj. dok nije upoznala tog dotičnog...do tad je recimo sve bilo uredu. On ima jak ujecaj na nju a i na moje dijete ..kupuje mu poklone i glumi velikog prijatelja a inače je alkoholičar bio do sad i ima ovu modernu bolest PTSP. Ja još živim u njenom stanu zajedno sa djetetom. Jako mi je teško jer dolazi kuči jako kasno što nije nikada radila. A primjetio sam da pije tabletae: Xanax i Velafax  što su jaki antidepresivi....Neznam čim je ovaj drži...Kad razgovaramo stalno mijenja raspoloženje od skoro plača do ironičnog ponašanja prema meni...
Eto toliko od mene za sada
istu priču imam nakon 4.5 godine veze jedino nemam dete i nisam bila u braku . Za 2.5 meseca postao je drugi čovek ne prepoznajem ga ,od jednog tako dobrog momka sa kojim sam zivot videla se pretvorio neki čudak ,sadašnja devojka mu alkoholič.
Evidentirano

stefkoss
Newbie
*

Email
« Odgovor #57 : Srpanj 19, 2010, 09:28:05 pm »

[/quote]Pozdrav pokusaj provjeriti da nije pod crnom magijom a to preboli i gubljnje vremena nije ipak rijec za vas dvoje vi imate dijete i razumijem tvoju volju za borbom a Posttraumatski stresni poremećaj koji spominjes nije nimalo lagodna stvar.Zelim ti puno srece
[/quote]

kako da se proveri jeli neko pod crnom magijom
Evidentirano

vladocor
Newbie
*

Email
« Odgovor #58 : Srpanj 26, 2010, 12:03:55 pm »

Ma nije pod crnom magijom vec vjerojatno je taj sadasnji miz s necim ucjenjuje...neznam. Ja sam sad OK i bio sam s djetetom na moru 10 dana i bilo nam je super
Evidentirano

kivyyy
Newbie
*

« Odgovor #59 : Kolovoz 07, 2010, 05:15:01 pm »

Zdravo svima, slucajno sam naletela na ovaj sajt, imam i ja slican problem, moj nevencani suprug me je ostavio bez nekog jakog razloga, nismo varali jedno drugo, a sigurna sam da ni sad ne postoji ni jedna devojka u njegovom zivotu. Volimo se jako, ali je ovo vec treci put da me on ostavlja i ja vise nemam snage, imam ozbiljnih zdravstvenih problema kojih je on svestan i morala sam da se vratim kod mame posto ona jedina moze da mi pomogne oko toga, on je trazio da se vratim posle mesec dana, a moje lecenje se zavrsava tek 30.12. ove godine, iz nekog razloga on ne moze da ceka toliko, a svestan je da ako se vratim kod njega da ne mogu nastaviti lecenje. Kada sam mu to rekla on me je ostavio i izbrisao svaki kontakt sa mnom, nije me ni jednom pitao kako sam, a mnogo mi je tesko da sve ovo prolazim bez njega...Da li neko moze da mi pomogne da on shvati koliko mi je ovo vazno i da ce se sve poboljsati za nekoliko meseci, da saceka bar toliko, jer ja recima to ne mogu da mu dokazem. Mladi smo oboje i nasa veza je bila savrsena, kakvu je svako mogao pozeleti i ne znam sta se odjednom desilo. Pokusala sam na sve nacine da ga vratim, ali ne uspeva, ovo je moj poslednji pokusaj da nesto uspem...
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na: